Πιστοποίηση των Ψυχοπαιδαγωγικών Κέντρων από την ΕQA Ηellas A.E

Πέμπτη, 6 Αυγούστου 2015

Πιστοποίηση των Ψυχοπαιδαγωγικών Κέντρων από την ΕQA Ηellas A.E

Η εταιρεία ΕQA Ηellas A.E  και ο Πρόεδρος  του Διοικητικού Συμβουλίου Χαράλαμπος Γαλατσάνος και οι συνεργάτες του κατόπιν του απαραίτητου, για την διαδικασία, ελέγχου  πιστοποίησαν με ISO 9001:2008   χωρίς κάποια οικονομική επιβάρυνση την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών των Ψυχοπαιδαγωγικών  Κέντρων του Κοινωνικού Φορέα Κ.Σ.Δ.Ε.Ο. «ΕΔΡΑ».

Συγκεκριμένα πρόκειται για τα εξής Κέντρα: Πνοή Περιστερίου, Ιλιαχτίδα 1, Ιλιαχτίδα 2 , Μελία 1, Μελία 2, Πνοή Ηρακλείου Αττικής, Πνοή Χαϊδαρίου & Πνοή Υμηττού.

 Με αυτήν την κίνηση τους «αγκάλιασαν» το έργο των ψυχοπαιδαγωγικών κέντρων και κόντρα στους καιρούς έστειλαν ένα μήνυμα εταιρικής υπευθυνότητας και στήριξαν έμπρακτα  το έργο του φορέα.

 Η Κ.Σ.Δ.Ε.Ο. «ΈΔΡΑ» χαιρετίζει την συγκεκριμένη κίνηση και συνεχίζει θωρακισμένη ακόμη περισσότερο το χωρίς εκπτώσεις έργο της,  για να μπορούν τα  800 παιδιά και οι οικογένειες τους να συνεχίσουν να λαμβάνουν το μέγιστο όφελος των υπηρεσιών μας.

Τα Ψυχοπαιδαγωγικά Κέντρα Παιδιού και Οικογένειας σε συνεργασία με τοπικές Δημοτικές Αρχές (Δήμος Ιλίου, Δήμος Αγίων Αναργύρων-Καματερού, Δήμος Ηρακλείου Αττικής και Δήμος Δάφνης Υμηττού), προσφέρουν ειδικά προγράμματα σε παιδιά και εφήβους με δυσκολίες μάθησης και αναπτυξιακές διαταραχές.

Οι υπηρεσίες παρέχονται με την κάλυψη των Ασφαλιστικών Ταμείων των εξυπηρετούμενων οικογενειών χωρίς την επιπλέον οικονομική τους συμμετοχή, δωρεάν για τους άπορους και τους ανασφάλιστους

Δείτε την ευχαριστήρια επιστολή


Η «ΕΔΡΑ» είναι Κοινωνικός μη κερδοσκοπικός οργανισμός που δραστηριοποιείται στο χώρο της Ψυχικής Υγείας και Νοητικής Υστέρησης από το 2001, με στόχο την προαγωγή της ψυχικής υγείας, την προάσπιση των δικαιωμάτων των ευπαθών και μη ευνοημένων ομάδων, την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση. Ο Οργανισμός λειτουργεί δύο Μονάδες Ψυχοκοινωνικής Αποκατάστασης στα πλαίσια της αποασυλοποίησης (Πρόγραμμα «ΨΥΧΑΡΓΩΣ») και Στέγη Υποστηριζόμενης Διαβίωσης εποπτευόμενααπό το Υπουργείο Υγείας, Κέντρο Εναλλακτικής Απασχόλησης και Θεραπευτικών Δράσεων ανοιχτό προς την κοινότητα, Δώδεκα Ψυχοπαιδαγωγικά Κέντρα για παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες (Περιστέρι, Ίλιον, Άγιοι Ανάργυροι-Καματερό, Δάφνη-Υμηττό, Ηλιούπολη, Χαϊδάρι, Ν. Ηράκλειο, Δήμο Φυλής), Παιδική Πολιτιστική Λέσχη & Λέσχη ΑμεΑ στο Δήμο Ιλίου, Κοινωφελές Παντοπωλείο στους Δήμους Αγ. Αναργύρων-Καματερού & Ηλιούπολης, Κέντρο Κοινωνικής Οικονομίας στο Περιστέρι και το Πρόγραμμα «Βοήθεια στο σπίτι» (Περιστέρι, Βόλο, Πάτρα).

Παράλληλα,υλοποιεί εθελοντικά προγράμματα, εκδηλώσεις με στόχο την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση της ευρύτερης κοινότητας (π.χ. το ετήσιο Διεθνές Φεστιβάλ Τέxνης ART4MORE, την Παναττική αθλητική διοργάνωση ΑμΕA), κ.α.