ΣΤΟ ΡΙΟ… ΣΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΜΕΣΩ... ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

Τρίτη, 31 Μαΐου 2016

Ο Μίλτος Τεντόγλου με άλμα στα 8.19μ. στο μήκος, έπιασε το όριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, κάνοντας παράλληλα την καλύτερη επίδοση στον κόσμο στους Εφήβους. Εκτός από κορυφαίος έφηβος στο κόσμο, η παραπάνω επίδοση τον κατατάσσει 2o στη κατηγορία ανδρών στην Ευρώπη και 10ο στον κόσμο!

ΣΤΟ ΡΙΟ… ΣΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΜΕΣΩ... ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

Μίλτο ένα μεγάλο μπράβο από τους ανθρώπους της EQA HELLAS A.E.

Στηρίζουμε την προσπάθεια σου και ευχόμαστε πάνω από όλα να έχεις ΥΓΕΙΑ & ΔΥΝΑΜΗ.

Για όλα τα υπόλοιπα είμαστε βέβαιοι. 

Καλή επιτυχία Μίλτο! 

 

Την δική του "ΙΣΤΟΡΙΑ" γράφει  ο 18χρονος αθλητής της Γυμναστικής Ένωσης Γρεβενών, Μίλτος Τεντόγλου, καθώς το Σάββατο (28/5/2016) στους αγώνες στίβου «Παπαφλέσσια», που έγιναν στην Καλαμάτα «απογειώθηκε» στην κυριολεξία στα 8,19 μέτρα στο άλμα εις μήκος, πετυχαίνοντας την καλύτερη επίδοση στον κόσμο στην κατηγορία του, καταρρίπτοντας μάλιστα το πανελλήνιο ρεκόρ εφήβων για δεύτερη φορά χθες και το οποίο κατείχε από το 2001 με 7,93 μέτρα ο Λούης Τσάτουμας.

Η μεγαλύτερη όμως επιτυχία του νεαρού αθλητή, που προπονεί ο γυμναστής Βαγγέλης Παπανίκος  από τα ΓΡΕΒΕΝΑ είναι η συμμετοχή του φέτος το Καλοκαίρι, τόσο στους Ολυμπιακούς αγώνες του Ρίου όσο και στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ανδρών στο Άμστερνταμ, ενώ ήδη είχε εξασφαλίσει από πριν τη συμμετοχή του στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα εφήβων.

Δείτε το video:

https://www.youtube.com/watch?v=kBJNeb1JGE0